Wes Anderson!!!!

Jag ser med stor förväntan fram emot denna nya film av fantastiske Wes Anderson. Jag fullkomligen älskar hans underbart skruvade historier och karaktärer, för att inte tala om hans miljöer och färger. Jag säger bara The Royal Tenenbaums, Darjeeling Limited och Moonrise Kingdom.

The Grand Budapest Hotel har premiär idag, men jag får nog vänta tills söndag innan jag kan se den. Längtar!!!

image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s