Allvarligt, var är planet?

Jag kan inte sluta fascineras av planet som försvann mellan Kuala Lumpur och Peking i lördags. Jag skulle nog kunna nå samma besatthet som jag under högstadietiden nådde med Bermudatriangeln. Herregud vad det fanns (finns) konspirationsteorier kring detta. Ett plan som bara försvinner, utan att lämna spår, med 239 människor ombord. Visst vill man veta vad som har hänt?

En kollega är säker på att planet har landat i Nordkorea, en annan berättar att man har kunnat ringa mobilerna till personerna på planet, och signaler har gått fram, samt att planet kan ha flugit ytterligare 4 timmar efter att kontakten bröts…..förstår ni hur intressant detta är. (Obs! Ingen ironi!)

Jag längtar redan efter dokumentären som kommer att göras om detta.

2 thoughts on “Allvarligt, var är planet?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s