Check!

Det är ett sant nöje att få bocka av saker på New York-listan. Hur mycket vi än hinner med varje gång, så återstår lika mycket. (En av alla orsaker att åka tillbaka!)

Brooklyn Brewery. www.brooklynbrewery.com En riktig höjdare, makens ögon tårades när vi hängde i baren. Bryggeriet ligger dessutom i urmysiga Williamsburg, där man gärna traskar runt bland coola affärer och hemtrevliga barer.

IMG_5778

The High Line. www.thehighline.org En gammal upphöjd järnväg, som nu är ombyggd till promenadstråk och park. En helt fantastisk promenad. Det gjorde ju det inte sämre att solen sken i vinterkylan. Helt underbart att avsluta promenaden i Meatpacking District och lunch på Pastis www.pastisny.com Där fick vi vara med på inspelningen av “Mexico’s Next Top Model” OCH jag fick mig en liten pratstund med Cat Deely, som är den underbara programledaren i “So You Think You Can Dance”. (Verkligen en liten pratstund). En av kvällarna åt vi middag på Spice Market, som ligger i samma kvarter som Pastis. De hade fenomenal asiatisk mat, som jag fortfarande inte kan sluta tänka på. www.spicemarketnewyork.com

IMG_5786

Central Park. Ett ställe vi alltid återvänder till. Har hittills bara sett den i vinterskrud, men det är nog så vackert. Många barn åkte pulka och lekte i snön, men ingen hade täckbyxor eller andra typiska vinterkläder på sig. What’ s up with people?

IMG_5759

Jag har en sjukligt stark längtan till denna stad. Hela tiden. Det är som en drog. Jag måste skaffa mer pengar. Åka snart igen.

2 thoughts on “Check!

  1. Bra blogg-inlägg!
    Hur kändes det på BB var det mycket turister?
    Jag var där några gånger 2007 och 2008 och det var innan märket hade blivit stort i Sverige och det fanns inga svenskar där men en kompis till mig var där i höstas och han sa att det var massor av svenskar…

    Tydligen så är Sverige näst största marknad efter USA för BB.

    • Tack! Det var ganska blandat, men visst var det turister OCH en hel del svenskar. Tyckte ändå att det var en mysig stämning. Helt absurt att Sverige är näst största marknaden!! Kul att du kommenterar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s