Jag dunkar snart huvudet i väggen….

Just nu sitter jag på specialpedagogiska institutionen och lyssnar på en föreläsning. Jag dör snart. Kontrollfreaket i mig kommer snart att skrika rätt ut och dunka huvudet i väggen. Jag börjar snart tro att vi är delaktiga i ett experiment där de ska kolla hur mycket kaos och nonsens vi ska orka med. Jag är helt seriös nu. Vår tid är väldigt dyrbar, eftersom många jobbar heltid, och allt vi får är oorganiserat dravel.

Jag har varit här sen kl 9.00 och jag har inte fått något med mig hittills som är av värde. Jo, jag har träffat mina jättetrevliga kursare.

Vi ska hålla på här till klockan 16. De andra alltså. Jag drar 14.30 till NYC. Tack gode gud för det!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s