Min stora svaghet

Min make har många svaga punkter när det gäller barnen, han ger lätt efter när döttrarna ger honom en speciell blick och ber sådär gulligt som de vet att han inte kan motstå. (Den där “hundblicken” fungerar dock inte på mig!)

Men, även jag har en svag sida och det jag inte kan motstå är att skämma bort mina barn med böcker. Det finns inte ett tillfälle då jag skulle säga nej till den frågan. Aldrig. Jag får till och med hejda mig när jag är i en bokaffär och ser böcker  som jag vet att kidsen skulle gilla. Jag vet att bibliotek är toppen och att jag borde uppmuntra dem till att låna böcker istället, men eftersom jag själv älskar att äga böckerna blir det svårt. Jag är verkligen hopplös!!

Häromdan visade storasyster mig en bok som hon lånat på bibblan och som var så bra att hon nog skulle köpa den ändå. Miljöskadad?

Blir nog en sväng till bokhandeln imorgon, lillasysters favvoserie “Vildhäxa” har kommit ut med en ny del. Det är hon värd.

3 thoughts on “Min stora svaghet

  1. Jag lånar inte på bobliotek. Dels för att jag alltid glömmer lämna tillbaka de i tid och dels för att jag är rädd för vägglöss. Vem vet vad som kryper mellan bladen.
    Sedan tycker även jag om att äga mina böcker. 😄

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s