Betraktelser från en hiss

Varje gång jag åker i vår hiss funderar jag över vad folk gör framför den stora och extremt upplysta spegeln. Sååå nyfiken! Jag skulle vilja sätta upp en dold kamera i hissen och göra en kort dokumentär.

Finns det gränser för vad folk gör i en hiss? Jag tror att allt kan hända när man står ensam framför en upplyst spegel! Eller är det bara jag som tänker på detta?

Hur många står inte och larvar sig och gör grimaser framför spegeln, eller kanske gör en liten dans? Själv önskar jag varje gång att jag hade med mig pincetten för att plocka ögonbrynen, det är ju perfekt ljus där! Eller kanske passa på att klämma lite pormaskar, bra ljus som sagt.

Jag antar att jag får nöja mig med att spekulera och fråga mina närmaste om deras hissaktiviteter. Sätter jag upp en kamera i hissen lär jag väl få en lynchmobb av grannar efter mig…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s