Jag ska bli bäst på MMA

Vår boxinstruktör, Carina, har bestämt sig för att vi i hennes klass också ska få köra de tekniker hon lär sig på sina MMA-pass. Hurra! Eller?

Jag gillar att fightas och har inga problem när det blir tuff närkamp. MEN, jag har blivit äldre och den smidighet jag tidigare kunde skryta med när jag tränade kampsport är long gone! Sorgligt men sant.

Ge mig sprawl, pound n’ ground eller någon annat från MMA:n så fixar jag det, men det som vi gjorde igår (återkommer med namn), var bortom min kapacitet. Just nu. Denna tjurskalle har nämligen bestämt sig för att gårdagens teknik ska sitta perfekt före sommaren. Så det så.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s