Vi är INTE överens!

Vi måste hitta ett snyggt vitrinskåp till makens samling av lerfigurer. En svår uppgift då vårt hem redan är fullt av möbler och väggarna täckta av hyllor och tavlor. Dock har jag hittat ett fantastiskt vitrinskåp som jag blev alldeles kär i. Sådär att jag nästan köpte det vid första ögonkastet. (Hade vi haft en självklar plats för det här hemma, hade jag slagit till direkt.)

Idag skulle jag visa maken mitt fantastiska fynd IRL. Han gillade inte skåpet. Inte alls. Han till och med skrattade!

Nu skiter jag i hans lerfigurer.

image

image

Snyggt i både vitt och grönt, eller hur?

5 thoughts on “Vi är INTE överens!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s