The L-Word, love it!

Vi har återupptagit tittandet av “The L-Word”, efter några års uppehåll, och är nu på säsong 4. Det kändes härligt att återse alla fantastiska karaktärer i denna underbara serie. Kände dock efter 2 avsnitt att jag återigen bygger upp en stor irritation inför karaktären Jenny Schecter. Jag stör mig så fruktansvärt på denna elaka och psykiskt störda rollfigur, som alla bara förlåter hela tiden när hon går rejält över gränsen. Gaaahhh!!!

Däremot njuter jag av Jennifer Beals tolkning av Bette Porter, som är lika kall och beräknande, som hon är passionerad och sexig. Jag har nog haft en hang-up på henne ända sen jag som 11-åring såg “Flashdance”. Jag tror att maken har samma erfarenhet, eftersom vi båda sitter och dreglar över henne nu på kvällarna.

image

 

 

 

(Bild hämtad från shawntai.files.wordpress.com)

4 thoughts on “The L-Word, love it!

  1. Jag gillar verkligen Rose Rollins som gör rollen som Tasha Williams. Är hon med i fjärde säsongen? Blev lite osäker… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s