Starstruck av Efva igen!

Jag vet att det kanske är fånigt att bli helt fnissig, kär och lycklig över att träffa denna fantastiska kvinna, men det bjuder jag på!

Jag var precis på Lindex och spanade in en jättesnygg randig klänning som jag ville prova. Vem rycker i samma klänning om inte självaste Efva Attling. Andningspaus. Hjärtat rusar.

“Visst är den snygg” kläcker jag ur mig. “Ja, och jag åkte hit enkom för den” svarar E. (Jag får hela tiden hejda mig själv från att springa fram och våldskrama henne samtidigt som jag skriker att jag älskar henne.)
“Men, du har ju mina örhängen på dig” utbrister E glatt.
“Ja, bland annat” svarar jag och stoltserar med resten av samlingen. (Pinsamt.Pinsamt.Pinsamt)

Vi går mot provrummet och skiljs där åt. Vore ju penibelt om jag följde efter henne in i hennes provhytt, men jag kan ha ropat efter henne och tackat för alla fina smycken hon skapar. (Ännu mer pinsamt!)

Lillasyster som kommer till provhytten samtidigt som jag går ut, pekar mot Efvas hytt och säger “Den där kvinnan provar samma klänning som du” Jag viskar upprymt att det är Efva Attling och vi fnissar lyckligt tillsammans. (Oklart egentligen varför lillasyster blir så upprymd).

I kön till kassan stöter vi på E igen och hon frågar mig hur det gick med klänningen. “Lite snäv över bysten” måste jag ärligt svara, vilket hon håller med om.

Här slutar detta spännande (snälla håll med mig!)möte med en av Sveriges vackraste kvinnor. Detta möte kändes dock inte lika pinsamt som det förra, så jag är mycket nöjd. Nästa gång tar vi nog ett glas champagne tillsammans.

7 thoughts on “Starstruck av Efva igen!

  1. Jag har lite svårt för hela idén med kändisar som så speciella. Med undantaget om det är någon man verkligen beundrar. Jag skulle därför aldrig vara med och tävla om “träffa en kändis” eftersom jag antingen skulle tycka det är helt ointressant (om det bara var en kändis) eller så skulle jag börja bete mig som en 14-åring (om det var någon jag beundrade) ömsom fnittrandes, ömsom tunghäfta. Jag snackade med Prinsessan Lillian en gång som 16-åring och tanterna i butiken vi befann oss i blev helt tokiga. Jag tror de fortfarande pratar om 16-åringen som snackade engelska med Prinsessan som vore hon granntanten. Fast jag älskar Jag mötte Lassie historier. 🙂

    • Precis! Jag slits mellan att ösa ur mig all min beundran inför vad personen ifråga håller på med (författare, sångare, konstnär, silversmed you name it) till att bara gå förbi och låtsas oberörd. Svårt! Min favoritförfattare i tonåren (och senare) bor i mitt område och jag går förbi henne ibland, men jag har fortfarande inte stannat upp och uttryckt min beundran inför hennes verk, vågar liksom inte. Vill inte göra bort mig. Men, någon dag så….
      Tack för att du kommenterar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s