Aldrig mer Sergel biografen!

Ikväll var jag och döttrarna och såg en väldigt bra film, “Vi är bäst” av Lukas Moodysson. Gå och se den, men kom ihåg att kidsen har fel om att Thåström är överskattad och att KSMB är bättre än Ebba Grön…

Hursomhelst, när vi sätter oss ner på våra platser fäller jag i vanlig ordning ner sätet och borstar bort lite överbliven popcorn från föregående besökare och vad ser jag? I skarven mellan ryggstöd och säte finns, inte bara ett lager av smält choklad blandat med popcorn, utan också något som i mina förstörda ögon ser ut som en vägglus, som kryper runt på sätet. SÅ FRUKTANSVÄRT ÄCKLIGT!!!

SF Sergel, ni kommer ALDRIG att få se mig på er biograf igen!

2 thoughts on “Aldrig mer Sergel biografen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s