Nattlinne by Calvin Klein?

Jag köpte denna klänning på Lord & Taylor, när vi var i New York senast. Märket är Calvin Klein och jag provade en hel drös med olika mönster innan jag valde denna. Döttrarna fick mig till och med att “catwalka” för att visa upp klänningarna medan de fotade och diskuterade vilken som var snyggast. (De valde inte denna…)

Problemet är nu att jag inte vet om det känns som en strandklänning (lite sent påtänkt såhär på höstkanten) eller om den går att använda i andra sammanhang? (Definitivt inte jobbet!) Hittills har jag bara skrotat runt i den här hemma och använt den som en mysdress, eftersom den både ser ut som och känns som ett nattlinne. (Det kanske ÄR ett nattlinne!!)

Färgen är vacker i alla fall.

DSC_0945

2 thoughts on “Nattlinne by Calvin Klein?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s