Abstinensen är total!

image

Jag har inga fler böcker att läsa just nu. The Winds of Winter, som är nästa bok i serien, har inte kommit ut ännu. Skriv fortare George R.R Martin! Och för guds skull, gå inte och dö! (65 år, röd näsa och korpulent…dåliga odds!!)

4913 sidor är avverkade på ganska kort tid och jag har njutit av varje sekund. Familj? Studier? Jobb? Sömn? Jag vet inte vad ni pratar om?

Idag var jag tvungen att leta reda på min kollega K, som också har läst hela serien, för att dryfta teorier och diverse karaktärers öden och äventyr. What a relief!! Det är ju så frustrerande att behöva hålla allt för sig själv!!! (Ingen i min omgivning vill ju få sitt serietittande spolierat.)

Snart har dock storasyster läst klart sista boken också och då kan vi stänga in oss på kammaren och frossa i konspirationsteorier. Kanske har även bästa P som kommer på besök från Skåneland i helgen hunnit lika långt. Bubbel och diskussioner om vilka som borde ha fått leva och vilka som är bättre som döda. Lovely!

Winter is coming!

4 thoughts on “Abstinensen är total!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s