Fulgråt i kubik

Jaha, så har jag bölat ögonen ur mig igen. Hamnade framför ett reprisavsnitt av Criminal Minds, och inte vilket som helst, utan det då Hotchners fru Haley blir mördad.

Jag har sett detta avsnitt flera gånger förut, med samma uppskakande gråt som följd. (Ni vet den där gråten som egentligen är beyond fulgråt, den som får dig att vändas ut och in av sorg).

Den värsta scenen är när seriemördaren Foyet står med pistolen riktad mot Haleys huvud samtidigt som hon pratar med Hotchner i telefonen. Det sista hon säger till honom är att han inte ska vara så allvarlig jämt och berätta för sonen hur hon fick pappa att skratta många gånger och hur mycket de älskade varandra.

Det brister för mig varje gång. Jag pallar inte att se detta avsnitt igen.

Nu ska jag pussa på min man och mina barn. (Om jag kan se dem genom mina söndergråtna ögon…)

 

One thought on “Fulgråt i kubik

  1. Jag förstår precis. Har sett det avsnittet flertalet gånger och gråter varje. Jag rekommenderar dig dock att INTE se det igen!! Jobbigt när man kan relatera till en situation så mycket att sorgen tar över så där.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s