Svettig närkontakt

Idag övade vår instruktör Carina lite nya saker på oss inför sin nya klass som börjar i höst och som heter “Fitness and Fighting”. Den kommer att innehålla många inslag från träningsformen MMA, vilket låter superspännande!

Jag är jättesugen på att testa, men är rädd att denna 40 + kropp kommer att åka på mer stryk än vad som är nyttigt. (Efter passet idag klagade min 50 – make att han hade ont i nacken efter MMA övningen…)

Men, känner jag mig själv så kommer jag att gå på en träning i alla fall. Svettigt, fysiskt krävande och med mycket närkontakt. I like!

(Foto hämtat från Fightplay.tv/Sara Widgren)

6 thoughts on “Svettig närkontakt

  1. Det skulle förvåna mig om du inte testade detta. Som gjort för dig! Jag håller mig dock undan, för mycket närkontakt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s