Läsa läsa läsa

Jag och äldsta dottern har trotsat det soliga vädret och hängt med näsorna över våra böcker de senaste två dagarna. Eftersom vi har varit själva hemma har vi gjort exakt det vi själva vill (och vilken tur att vi vill samma sak!)

Kosten har bestått av sushi, fetaostpasta, ostkrokar och chokladglass. Varsitt träningspass har vi hunnit med samt inhandlat fler böcker till vårt läsmaraton. Vi har förflyttat oss mellan sängen, soffan och fåtöljen för att inte få sitt- eller liggsår. Under våra matpauser har vi diskuterat handlingen i dotterns bok. (Hon har också börjat läsa Game of Thrones, och ja, jag kanske har influerat liiite…)

Härliga två dagar!

 

 

2 thoughts on “Läsa läsa läsa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s