Bara 183 sidor kvar…

…av de 798 sidor som är hela min tankevärld just nu. Jag är ensam hemma, inga barn, ingen make. Förvisso en hel del packning att ta reda på, men det får vänta. Målet med dagen är att avsluta första boken. Morgondagens mål är att åka till Science Fiction bokhandeln i Gamla Stan och köpa de andra böckerna. (Jag har lovat maken att inte läsa i förväg, eftersom vi ska se serien tillsammans. Det kommer att bli mycket svårt att hålla det löftet!)

DSC_0677[1]

Jag lever och andas den värld som finns i “The Seven Kingdoms”. Trots att jag precis har slukat tv-seriens säsong 1 och 2, kan jag inte motstå att läsa allt från början. Magiskt. Mina tankar är ständigt hos de olika karaktärerna och vad som kommer att hända framöver. Dessutom vill jag ju hela tiden diskutera skillnaderna mellan tv-serien och böckerna.

Det kan vara så att jag är lite jobbig att leva med just nu. Barnen konstaterade vid en frukost förra veckan att det enda jag pratar om är just “A Game of Thrones”  och de vill inte höra mer om detta nu.

Jag är ledsen kiddos, men mamma har några fler mastodontböcker att läsa och mycket att prata om!

Winter is coming!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s