Längtan tillbaka

Idag lämnade vi vårt älskade sommarställe och återvände till storstaden. Jobbigt! Varje sommar går jag igenom samma kris när det är dags att åka hem, allt jag vill är att stanna kvar. I stugan med den vidunderliga utsikten och med storskogen bakom mig, där mår jag så bra. Total harmoni.

Livet är så enkelt där, dagarna så oplanerade och lättsamma. Vardagen kretsar kring var och när vi ska bada, vad vi ska grilla och vilket kortspel som ska spelas på kvällen. Underbart lagom. Dagarna börjar och slutar på den älskade verandan, där så många viktiga och ärliga samtal har ägt rum.

Jag vill att det alltid ska vara så. Så det så.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s