Logistik och Internet!

Jag och maken är hemma och packar om för vår “vuxen-resa” till Toscana. Barnen är utspridda på diverse ställen; storebror hos sin mamma, lillasyster hos farmor och farfar och storasyster på väg hem från Toscana (!) med sin pappa och co. 

Våra somrar är verkligen ett evigt pusslande och flygande och farande. Jag är mycket glad att vi aldrig gjort en “Ensam hemma”, det vill säga glömt något barn någonstans eller missat att plocka upp någon på tågstationen osv, när vi åkt mellan alla ställen. Pure luck!

Jag passar på att glädjas över detta dygn av nätuppkoppling som fungerar och sitter fastklistrad vid datorn och utför superviktiga saker som jag inte har kunnat göra i stugan. Det är nästan bättre att inte alls ha tillgång till Internet än att brottas med lååååångsamma uppkopplingar där ett miniinlägg på bloggen tar över 1 timme att få ut!!! (Jag är inte alls hetsigt lagd…) Snart väntar Italien och den galna jakten på wifi, för att kunna få ut i alla fall några blogginlägg.

Men, framför allt ska jag kärleka med maken. Arrivederci! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s