Tvseriekoma

Här hemma råder någon form av komaläge, framkallat av alla boxar vi har börjat se. Jag älskar verkligen att ladda upp med en hel säsong av någon favvoserie och sen bara maratonnjuta. Det är helt underbart! Vi njuter just nu av “True Blood” säsong 5 men “Game of Thrones” säsong 1 och “Mad men” säsong 1 och 2 väntar på oss också.

Om vi inte hade haft barn (som behöver mat, kärlek och kramar) tror jag att vi hade bosatt oss i soffan framför tv:n. Vi hade bunkrat upp med alla förnödenheter som behövts och sen bara gått all-in. Det hade varit helt fantastiskt!!

Vi kanske ska ställa in vår “vi-firar-10-år-som-gifta-resa” till Toscana och låsa in oss i lägenheten med en låda prosecco, lite prosciutto och något kilo pecorino. Barnvakten behöver vi ju inte ställa in…….ska tänka på saken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s