Kåt, glad och tacksam….

…är en träffande beskrivning på vem jag är. Kåt som tusan på min käre make, varje dag, år ut och år in. Glad över små och stora saker som händer i mitt liv och som ständigt ger mig nya erfarenheter. Tacksam över att jag befinner mig på den plats jag gör idag och att jag hela tiden kan hämta styrka i den kärlek som finns i min älskade familj….

Så skulle jag börja mitt sommarprat, om jag fick chansen att hålla ett.

Vad säger du om den inledningen, Elaine Eksvärd? http://www.elaineeksvard.se

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s