Necronomicon

Jag fick biljetter till denna pjäs på Mors Dag. Underbart! Bara affischen får mig att rysa. Jag hoppas att den lever upp till förväntningarna, eller ska jag hoppas på motsatsen. (Jag kan ju inte sitta och blunda hela föreställningen…..) Pjäsen är bland annat baserad på H P Lovecrafts mytologiska skräckvärld. Jag darrar.

Necronomicon - en skräckmusikal

http://www.dramaten.se/Dramaten/Forestallningar/Necronomicon—en-skrackmusikal-/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s