Bländande ben

Och då pratar jag inte om det hänförande och vackra med mina ben, utan om dess vithet. Glänsande och marmorvita fortsätter de sommar efter sommar att blända alla i sin närhet. De tillför min vanliga svarta, monokroma utstyrsel en touch av livfullhet och schackliknande elegans. Min alldeles egen hyllning till grafisk design.

Jag har för länge sen slutat tävla med kära svärmor om vem som har brunast ben och totalt resignerat i det faktum att jag ALDRIG kommer att få brunbrända, sommarfräscha ben. Jag menar aldrig någonsin. Låt vita sommarben vara det nya bruna denna säsong!!

4 thoughts on “Bländande ben

  1. Jag vägrar resignerar mig!!! (det här året… ;-)) har redan börjat grunda med lite brun-utan-sol inför shorts väder. :-)) Har lite svårt att låta bli…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s