Favorit i repris

Jag säger bara Fiskebaren i Köpenhamn http://fiskebaren.dk !!!

Älskar stället! Jag var där för andra gången i lördags och jag kan inte få nog. Maten, vinet, drinkarna, inredningen och en toalett som får dig att vilja stanna där för evigt. En extatisk upplevelse helt enkelt. Ett måste om man är i underbara Köpenhamn. Att förstå allt som står på menyn är dock inte det lättaste, men när man väl gör det är det svårt att välja bland delikatesserna.

Jag är mycket glad att mitt fina sällskap också uppskattade denna pärla till restaurang.

Denna gång kunde jag dessutom kommunicera med personalen utan att använda engelska. Inte illa pinkat.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s