Ack den ljuva tiden!

När jag var 14 år skrev jag i min dagbok: “Nu vet jag hur äkta kärlek känns”. Det var en stor känsla och jag visste då i det ögonblicket att jag satt inne med sanningen. Inte bara sanningen om kärlek, utan om allt möjligt. När jag var 14 hade jag koll på det mesta och visste hur världen fungerade. Vilken underbar känsla det måste ha varit. Eufori i sitt yttersta.

Idag fyller min älskade dotter 14 år och jag önskar henne alla lyckokänslor i världen. Och att hon kommer att minnas den tiden då hon hade full koll på läget. Kärlek!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s