Att glädjas över det lilla

Jag vet att jag är äldre nu, har fyllt 40 och allt det där. Det är fullt normalt att inte fråga mig om legitimation på Systembolaget, jag vet det. Det är bara så att för någon vecka sen frågade kassören tjejen framför mig i kön om leg (hon var garanterat i min ålder), men jag behövde inte visa. Jag blev lite stött och tyckte nog att han var lite omdömeslös trots allt. (Rent objektivt anser jag att hon till och med såg ÄLDRE ut än mig!)

Idag, denna glädjens dag, blev jag tillfrågad! När jag visade mitt körkort utbrast tjejen i kassan:

“Det ser du verkligen inte ut att vara”.

Jubel och klang! Underbara stund! (Ja, jag är ytlig ibland, JAG VET!)

När jag berättade den glada nyheten för mina döttrar konstaterade 8-åringen krasst:

“Det är för att du har den där tröjan på dig mamma”

 

DSC_0324[1]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s