I väntan på favoritkillen

Vi var på Urban Deli www.urbandeli.org idag och käkade med kidsen. Som vanligt en fenomenal middag. På stället jobbar vår favoritbög alla kategorier, som alltid gör vårt restaurangbesök till ett happy happy event.

Första gången vi var där flirtade han hejdlös med maken, tills jag var tvungen att hejda honom och säga att min käre make trots allt var upptagen. Jag lugnade honom med att maken har en yngre bror som är singel och som möjligtvis är intresserad. “Gillar han allt med Madonna och Legally Blond filmerna, så be honom ringa mig” var svaret. (Som vi levererade till svågern utan att berätta att det var en kille som var intresserad….)

Ikväll misstänkte jag starkt att maken satt och spanade efter vår favoritkille (som inte verkade jobba ikväll). Med sin fina rosa tröja och med favoritölen “Kärlek” framför sig började jag ana att jag kanske skulle få spela andra fiolen…..

DSC_0303[1]

DSC_0301[1]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s