Förnekelse i kubik

Varje år vid den här tiden misstänker jag att jag drabbats av en rejäl förkylning. Näsan rinner, ögonen svider och kliar och jag nyser konstant. Jag förbannar alla förkylningsvirus som cirkulerar och hindrar mig från att vara i toppform.

Det går några dagar, kanske en vecka, innan jag inser att det kanske är pollen på gång. Hur dum får man vara? VARJE ÅR i 20 års tid? Jag har som vanligt ingen medicin hemma, utan måste ringa vårdcentralen för att få min läkare att skicka nya recept på rubbet (tabletter, ögondroppar och nässpray).

Dessutom snyltar min pollenallergiske make på MIN medicin och jag måste likt en antihistaminberoende knarkare be min läkare att skriva ut några förpackningar extra.

För att citera en av karaktärerna i suveräna filmen American Beauty : “Never underestimate the power of denial”!

4 thoughts on “Förnekelse i kubik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s