Havregrynsgröt och äggmacka

Jag undrar hur ofta jag kan äta detta utan att bli less. Tyvärr är det bästa födan efter ett träningspass, då jag inte orkar laga annan mat. Gröten är snabblagad och ägget fyller på med de proteiner man behöver efter ett träningspass. Jag skulle ändå vilja hitta ett bra alternativ, så jag inte förstör mitt förhållande med gröten och ägget.

Det allra bästa vore om jag kunde förmå mig att börja äta omelett, en rätt man verkligen kan variera (och som har de där proteinerna jag är ute efter). Men, matförgiftning 1996 har satt stopp för min omelettkarriär. Väldigt synd.

Avocado och keso på en brödskiva är ju också en perfekt påfyllnad efter träning, men detta har jag ju också sabbat. Överkonsumtion av avocado under mitt första halvår i Spanien gjorde mig allergisk. Vad är oddsen?

Kanske ska hålla mig till gröt och ägg i alla fall.

 

2 thoughts on “Havregrynsgröt och äggmacka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s