Nu har jag skapat ett beroende!

Min älskade dotter fick mig igår att ladda ner Quizkampen (säkert 100 år efter alla andra…). Jag har ju varit så duktig och undvikit alla beroendeframkallande appar, men nu är det kört helt enkelt. Jag är fast. Jag vill spela hela tiden. Jag vill få alla rätt hela tiden.

Än så länge har jag bara vinster, men det grämer mig att jag inte svarade rätt på ALLA frågor. (I alla fall de jag BORDE kunna svaret på!!) Jag har dessutom uppgraderat till premium, så jag kan fixa min egen avatar och se statistiken. Maken måste dumpa sin Blackberry, så att han också kan skaffa appen. Det är alltid kul med lite familjefejder.

Jag måste dock försöka behärska mig och inte spela hela tiden eller för att citera min dotter “Kan du inte vara lite social”.

Om ni vill tävla mot mig så heter jag pecawe…..

 

2 thoughts on “Nu har jag skapat ett beroende!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s