Imponerande kids

Vi är inne på vår fjärde dag i New York och har hunnit med så extremt mycket. Kidsen promenerar på utan att klaga det minsta och avverkar kilometer efter kilometer. Imponerande!

Igår hann vi med Empire State Building med sin fantastiska art deco stil, en guidad busstur uptown Manhattan med en galet bra guide och middag på en finitalienare vid Columbus circle. Idag blev det en heldag på American Natural History Museum. Storasyster ville gå runt i evigheter, så vi fick till slut släpa ut henne. (Lite skumt att som förälder behöva tvinga sitt barn ut från ett museum…) Sedan blev det långpromenad i Central Park med glada och spralliga barn. Det är en helt fantastisk park och overklighetskänslan håller i sig när jag ser alla skyskrapor som omringar oss. Så många referenser finns till denna park, framför allt mordhistorier inser jag när jag inte ser var kidsen tog vägen.

Ytterligare en promenad på 40 minuter gör att vi hamnar på Five Napkin Burger, som är ett favvohak med makalösa burgare. Vi går all-in på allt och trötta barn blir pigga.

10 kvarter till och vi är hemma. Klockan är bara 19, men vi är helt färdiga. Men väldigt lyckliga. Imorgon blir det Brooklyn och promenad över bron.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s