Mina uniformer

J100955867BGREEN(1)100955867DKBLUE(1)1000001592077(1)

Jag älskar denna klänning från Indiska och kan inte få nog av hur praktisk, skön och snygg den är. Jag har redan ovanstående färger, men lutar åt att köpa en korallfärgad också. Risken är ju att jag kommer att bosätta mig permanent i dessa klänningar om jag får ihop en färg för varje dag i veckan. Hur galet är inte det?

2 thoughts on “Mina uniformer

  1. Har själv haft Uniform… dock inte så här fina men otroligt bekväm att inte behöva tänka på vad man skall ha på sig… Bara välja en färg efter humör… 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s