Fan för ont i halsen!

I söndags pratade jag och maken om hur frisk jag varit sen jag fått ordning på min träning och sömn igen. Du verkar ha klarat dig från alla influensor och förkylningar denna vinter fortsätter maken. Härligt att få vara så frisk tänkte jag.

Redan när jag gick på boxen i måndags kände jag att det raspade i halsen. Något jag ignorerade och tränade på. Igår morse dunkade huvudet och jag kunde jag knappt svälja. Något jag ignorerade och åkte till jobbet.

Idag är jag hemma med feber och en halsjävel som inte ens vill svälja morgonkaffet.

Jag är inte så bra på att vara sjuk och blir väldigt frustrerad över att inte kunna göra det jag brukar. Det enda jag kan tänka på just nu är om jag behöver boka av alla pass i veckan, eller om det räcker med bodypumpen imorgon. Kommer jag att vara frisk till zumban på fredag och bodypumpen på lördag. Tänk om det bara blir ett träningspass denna vecka? Katastrof! På riktigt.

Nu, tillbaka till sängen.

2 thoughts on “Fan för ont i halsen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s