Gengångare

Denna fantastiska, franska serie har under de senaste dagarna skrämt skiten ur mig. Jag har inte varit så rädd på väldigt länge. (Måste läsa roliga saker och prata om solskenshistorier före jag lägger mig….)

Den har alla ingredienser som jag är livrädd för: onda barn, miljöer som är sådär “twin-peaks-läskiga”, speglar, knivsår som inte läker, stora fönster med läskiga spegelbilder av människor som kanske lever…..

Jag rekommenderar den ändå starkt! Ligger dock bara ute några dagar till på svtplay, så skynda!

 

http://www.svt.se/gengangare/ 

gengångare

gengangare2_992

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s