Raka nacken för sjutton!

Jag kan inte förstå att en del män som har rakat hår låter nackfjunen vara kvar. Dessa nackfjun växer sig sen alldeles lurviga och krulliga, medan håret på hjässan rakas till milimeterkort stubb. Så provocerande!

Hur tänker de? Varför kan ingen säga åt dessa män att det är oerhört fult? Har de ingen i sin närhet som kan berätta för dem att det INTE är fint med detta nackludd? Det kan väl inte bara vara jag av alla partners därute som rakar sin makes nacke när det är dags?

Jag vet att det åtminstone finns två män på mitt jobb som har luddnacke. Jag funderar starkt på att ta med mig en hårtrimmer till jobbet och smygraka deras nackar när de sitter vid sina datorer. Jag vet att det antagligen skulle framställa mig i mycket märklig dager, men vem bryr sig. Bort med nackluddet!

DSC_0218[1]

Garanterat luddfri nacke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s