Sommarschema

Vid den här tiden varje år börjar det stora pusslandet om hur sommaren ska se ut för vår “moderna familj”. Det har pågått i 12 år och är inget lätt jobb. Det kräver en hel del tålamod, medling, logistik, generositet och öppet sinne. Just nu känner jag inte riktigt att jag har något av ovanstående.

Det är tre vuxenpar och fem barn med i detta pussel. Lägg sen till resor som ska bokas, midsomrar som ska fördelas rättvist, semestrar som ska infalla under vissa perioder och funderingar kring antalet veckor åt gången som storbarnen ska vara på respektive ställe.

Egot i mig skriker att jag vill ha semester med mina barn och min make när jag själv bestämmer och med hela familjen samlad. Jag vet dock att detta är en utopi och att jag snart måste återuppta de strandade förhandlingarna.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s