Cool tjej part 2

Jag är så glad att mina döttrar har en personlig stil och verkligen inte bryr sig om vad andra tycker. De är 8 och 13 år gamla, men mycket säkrare och trygga i sig själva än vad jag var när jag var 25. Helt galet!

Att lillasyster dessutom orkar hålla fast vid sin stil, trots att hon dagligen tas för kille är beundransvärt. Senast ikväll, när vi käkade ute, blev hon tilltalad “unge herrn”, trevligt men ack så fel. Jag är så omåttligt stolt över mina starka, fantastiska och kloka döttrar.

DSC_0190[1]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s