Bully – en viktig dokumentär!

Denna dokumentär ser jag med mina elever i år 9 just nu. Den är gripande, skrämmande, tankeväckande och viktig. Jag beundrar alla starka ungdomar där ute som orkar kämpa mot sina plågoandar (som inte bara innefattar barn utan även vuxna). Jag blir också mörkrädd när jag ser hur lärarna agerar. Den ligger bara kvar en vecka till på svt, se den!

   http://www.svtplay.se/video/316409/bully

4 thoughts on “Bully – en viktig dokumentär!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s