Ups and downs

   DSC_0176[1] Vilken fantastisk helg och vilka härliga humörsvängningar vi har haft. Det har varit lite, för att citera Sid från Ice Age, “Vi kommer att överleva….vi kommer att dö” över denna helg. Stunderna har pendlat från nattsvart till fullständig lycka (om jag nu får överdriva lite).

Men trots glömda skidbyxor (storasyster), dödsångest i svarta backen när familjen tvingar med honom (storebror), totalkrasch i backen under en av sittliftarna (båda två), hungersnöd pga sen lunch, (storebror), tappad skida i sittliften och fint magplask när han skulle av (maken), allmänt PMS-aggressiv (jag), så har vi skrattat mycket och njutit av härligt vintersportande.

(För att inte tala om det 5-stjärniga Bed and Breakfast-stället på Hedkärravägen)

2 thoughts on “Ups and downs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s