Agent Provocateur

När maken känner sig extra kärleksfull och vill spendera lite mer pengar på sin älskade hustru, beger han sig till Agent Provocateur www.agentprovocateur.com (något jag absolut inte har något emot…)

Förutom att jag fullkomligen ÄLSKAR de underbara och lyxiga underkläderna, blir jag också till mig i trasorna över själva paketinslagningen. Paket som går i rosa, svart och doftar av deras parfym, det kan bara inte gå fel! (Deras parfymflaskor är ju underbart söta också.)

Att besöka en Agent Provocateur butik är också en upplevelse. Eller vad sägs om heltäckningsmattor som går i rosa och svart och expediter som trippar runt i skyhöga klackar och syndiga klänningar. Servicen är dessutom av högsta kvalitet.

Mitt absoluta favoritplagg från denna butik är Love Slip. (Den kan varken jag eller maken få nog av.) Den jag har är röd, men känner mig väldigt sugen på att köpa en svart. Det kanske blir lite shopping i London ändå…..

loveslip 2


DSC_0154[1]

2 thoughts on “Agent Provocateur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s