Det där med mössor…

Jag älskar att ha mössor på mig, det är varmt och skyddar mot blåst och kyla. (Viktigt nu när jag knappt har något hår på huvudet…) Det stora problemet är att jag inte passar i en endaste mössa! Jag blir så avundsjuk när jag ser dessa typiska “mössmänniskor” som ser bra ut i vilken mössa de än slänger på sig. Avundsjuk säger jag!!!

Jag vet inte hur många mössor jag har köpt genom åren, för att efter en vecka eller så, donera dem till mina barn. (Vi har väldigt många mössor här hemma).

Ett tag var jag inne på att pälsmössor med öronlappar skulle passa mig bra, men nej, inte det heller.

Jag passar inte heller i kepsar och har definitivt inte “The American look” med jeans, t-shirt och en sportig keps. Långt ifrån. De kepsar jag faktiskt passar i är mer åt gubbkepshållet, eller de med lite större skärm.

Nåväl, jag har mer eller mindre resignerat och går nu omkring i en mössa från barnavdelningen på Stadium. Den är varm i alla fall.

DSC_0148[1]

3 thoughts on “Det där med mössor…

  1. Man kan ju inte passa i allt! Tur du är snygg ändå 🙂 Själv passar jag i de mesta huvudbonader.(Och jag skojar inte).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s