Jag vill inte somna ensam….

…..och inte vakna ensam heller. Jag vill ha den där älskade maken bredvid mig, oavsett hur mycket hans hår kliar när han håller om mig, eller att han bökar runt alldeles för mycket när vi ska somna. Jag vill somna på hans arm och krypa intill honom när jag vaknar på natten. Jag vill vakna stilla med hans armar runtom mig.

Att höra hans andetag och känna hans värme betyder allt, jag märker det nu när han är bortrest. Sängen blir så stor och kall och jag sover oroligt.

Kom hem nu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s