Tennbröllop

Den 27 juni firar jag och maken tennbröllop. Smaka på den! Tennbröllop. Det innebär att vi har varit gifta i 10 år. Ett decennium. Det är inte så länge om man jämför med maratonäktenskap som svärföräldrarnas, men det är rekord för oss. (Vi har varsitt äktenskap bakom oss).

De två första åren i vårt förhållande (före vi gifte oss) var väldigt turbulenta. Vi gick igenom skilsmässor båda två och hade varsin 1.5-åring med oss på resan. Inte lätt. Samtidigt som vi älskade varandra vanvettigt hade vi diskussioner och gräl om allt från föräldrarollen och  barnuppfostran till vår relation och den med våra ex. Vi älskade och grälade oss till den harmoni som under 10 år har varit vår styrka och trygghet. Och tänk, det blir bara bättre!

Så att fira tennbröllop är inte kattskit det.

mobilbilder 272

2 thoughts on “Tennbröllop

  1. Känner mig lyckligtlottat att ha er som förebild!! Ni är så otroligt varma och härliga personer att ha omkring sig! Fortsätt med det ni gör för det är Absolut en vinnande concept!! Kramar till er båda. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s