Ny sparringpartner!

Äntligen igång med boxträningen igen! Underbart! Idag fick jag sparras med en ny partner, ingen mindre än maken. Vilken sötnos han är! Det var flera gånger under passet som jag fick fokusera lite extra, inte bara på grund av trötthet, utan för att inte börja skratta när jag ser älskade maken som försöker få till slagen och sparkarna. (Mycket synd att jag inte tog ett foto.)

Han fick dessutom en tillsägelse av tränare Carina att inte sjåpa sig så mycket, när han klagade på mina hårda sparkar.  Till hans försvar får jag väl tillägga att han tränade bodypump igår (=träningsvärk idag) och trots allt är 48 år…..

 

6 thoughts on “Ny sparringpartner!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s