24 personer på 65 kvadrat

Vilken dag! Vi har varit på “middag” hos min far och hans donna. Varje trettondagsafton bjuder han sina barn, med respektive och barnbarn på middag. Min far bjuder in till middag klockan 14. (Väldigt gulligt!)

Vi var 24 personer på ca: 65 kvadratmeter. 13 vuxna och 11 barn. (Då kom inte alla syskon med respektive, annars hade vi varit 31 st.)

Vi blev utfodrade med fläskgryta och ris samt det obligatoriska tunnbrödet. Vi vegetarianer fick paj som syster A lagat, eftersom min käre far blir så osäker på hur man gör mat till oss. Jag har ju bara varit vegetarian i drygt 22 år….Efterrätt var som vanligt chokladpudding, grädde och inlagda mandarinklyftor. Till maten serverades läsk och bubbelvatten. The same procedure as every year, men väldigt trevligt!

Stimmigt, rörigt och härligt! Hur skulle man klara sig som ensambarn?

 

 

3 thoughts on “24 personer på 65 kvadrat

  1. Att inte efterrätten bestod av fruktcoctailburkar är helt otroligt. Det är jag dock glad för! Alltid lika kul, rörigt och härligt när vi ses. Är glad att jag har många syskon(dock inte så glad att jag tänker samma när de gäller mina barn).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s