After work

Jag snodde min kära kompis A idé om att ha after work hemma. Helt suveränt! Nu är vi förvisso lediga, så det blir ju inget äkta after work, men själva konceptet är ju klockrent.

Folk dräller in vid 16-tiden, käkar lite snacks och tar några glas och sen åker man antingen hem till sig eller, som det blev idag, stannar kvar och tar hämtmat. Så jäkla avslappnat och trevligt. I like a lot.

Det är faktiskt så att man ibland får lägga manken till om man vill träffa sina kära vänner. Ofta är vi i olika perioder upptagna, stressade och kanske inte upplagda för att laga tre-rätters och bjuda hem folk. Varför inte då prioritera själva umgänget och träffas över en hämtpizza eller ses en sväng innan alla drar sig hemåt för familjemyset. Jag tycker att det är en strålande kreativ idé som jag får tillägna kära A. Tack för inspirationen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s