Så mycket kärlek!

Varje dag som går är jag helt förundrad över den mängd kärlek som vi har i vår familj. Varje dag ser och hör jag kärleksbetygelser mellan oss familjemedlemmar och det gör mig stolt och varm i själen. Visst bråkar och tjatar vi, är gnälliga, sura och ovilliga att kompromissa och går varandra på nerverna (allt ovanstående gäller alla medlemmar i familjen!), men allt överskuggas av den varma kärlekskänslan som hela tiden fyller på både hjärtat och magen.

Nu blir jag smörig och klyschig, men det får ni stå ut med, men varje gång jag ser min man eller barn i ögonen, fylls jag av en sådan gränslös kärlek att jag nästan måste kippa efter andan. Jag blir så lycklig och tacksam över att få uppleva detta, att få översköljas av denna kärlek varje dag. Vad kan jag mer begära? Jag är 40 år och hur lycklig som helst. Helt ärligt! Trodde aldrig att jag skulle hamna här……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s