Ska det vara så svårt?

Jag älskar inredning och design. Jag har bra smak och sinne för hur färg, form och material hänger ihop. Jag kan ägna hur mycket tid som helst åt att bläddra i design- och inredningsmagasin, springa i olika butiker och showrooms för att kolla in någon speciell möbeldesign eller bara försjunka i våta drömmar om underbar design (allt från Fribergs fantastiska trähus i skånska Ljunghusen till Eames makalösa loungechair).

Varför kan jag då inte få ihop detta med taklampors existens? Jag kan spendera hur mycket tid som helst med att söka efter den perfekta taklampan (och då pratar jag om taklampor till ALLA rum i lägenheten), men  jag tycker inte att något passar! Vilken storlek? Färg? Hur många? Frågorna är många och svåra att svara på. Med övrig belysning och smålampor är det ju hur lätt som helst att hitta rätt. Kan det vara så att vi inte behöver taklampor?

Just nu hänger det glödlampor i sladdar från taken, (inflyttningslamporna från JM), och får vi ingen större uppenbarelse snart, där taklampor spelar huvudrollen, så kommer de att hänga kvar. Kan väl räknas som design det med, eller kanske en installation. Tack JM!

5 thoughts on “Ska det vara så svårt?

  1. Det är svårt med taklampor. Vi har bott i vår lägenhet i lite mer än två år och vi har inte hittat taklampor till alla rum än. Man vill ju inte ha vad som helst liksom. Det ska passa med resten av stilen. Synas, men inte ta över. Mycket att tänka på sis! Lycka till 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s