Julpynt och alla möjliga tomteotyg

Jag är inget större fan av julpynt, inte alls egentligen. Framför allt inte tomtar. Jag kan tänka mig en adventsstjärna eller någon ljusslinga, det ger stämning och harmoni. Men alla tomtar, änglar, bockar, adventsljusstakar med mossa och skit. Nä, tack, det klarar jag mig utan.

Tyvärr har jag fött barn till världen som fullkomligen ÄLSKAR julpynt i alla dess former. Inte blir det bättre av att maken är ett riktigt hardcore fan av julpynt och traditioner. Vad gör man? I år tänkte jag i mitt stilla sinne att det inte skulle bli så mycket julpynt eftersom vi är mitt i en flytt och kartonger kan ju komma på villovägar….

Det visar sig då att maken har förberett en speciallåda med julsaker som han i egen hög person har ansvarat för under flytten. Otroligt! Det är bara att resignera.

2 thoughts on “Julpynt och alla möjliga tomteotyg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s