Galna familjen

Dag 2 i nya lägenheten, underbart! Vi är två vuxna och tre barn som fullkomligen älskar att packa upp. Galet, eller hur? Klockan 17.30 igår lämnade flyttgubbarna (ja, det var mestadels gubbar) oss med vårt bohag i kartonger och sen dess har det varit full aktivitet här hemma.

Vi har varit som maskiner som bara arbetat på utan att känna vare sig hunger eller trötthet. (Nästan i alla fall). Det går inte att sluta fixa och vi håller på med tusen saker samtidigt. Det var så illa att när klockan var 22.30 kom vi på att vi glömt att öppna skumpan!

Idag är det lite lugnare, men det kliar verkligen i fingrarna när jag ser kartonger som står i min väg och jag kan inte låta bli att packa upp dem. Nu är bloggpausen snart slut och jag kastar mig in i kartonghavet. Lycka!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s